понедельник, 25 августа 2014 г.

26 лютого 2014 року на базі Кролевецької ЗОШ №2 відбувся районний семінар для вителів економіки. Саме в рамках роботи цього семінару учасники ШКП презентували роботу клубу, ділились своїми досягненнями та враженнями. Брали участь у шкільному турнірі юних економістів.




14 березня мали змогу презентувати роботу ШКП "Друга хвиля" на районному семінарі заступників директорів з виховної роботи.
28 березня та 3 квітня відбулися заняття "Мої здібності, мій професійний вибір", "Хочу. Можу. Знаю", саме на цих заняттях учасники мали змогу  визначити свої професійні нахили; здібності; ознайомились зі схемою прийняття рішень та побудови життєвої перспективи.
під час вправи "Я і мої здібності"

 вправа "Цивілізація"

з 11 квітня по 25 квітня працювали над соціальною рекламою. Довго дискутували з приводу тематики роботи, але майже одноголосно зупинились на назві "Україна починається з тебе!". Метою нашої роботи було привернути увагу (в першу чергу учнів, дорослих, мешканців нашого міста) до повсякденних питань: чистоти вулиць, приміщень, ведення здорового способу життя, ввічливого ставлення один до одного та інших соціальних проблем.
під час розробки дизайну реклами
 Працюючи над соціальною рекламою, зрозуміли, що ми не можемо стояти осторонь соціальних проблем і вирішили почати з себе...., власним прикладом показати, що молодь має свою позицію. Влаштували день довкілля у власному мікрорайоні, зайнялись благоустроєм зони відпочинку дітей і дорослих (водойма та прилегла територія, дуже мальовничі місця) квітень 2014 року



 30 квітня відбулось заняття з економіки "Твій фінансовий успіх"

16 травня -  підсумкове засідання. Проаналізували заняття і проекти за рік.Обмінялись думками і враженнями. Продовжили роботу над формуванням навичок самоанілізу та вміння презентувати себе.
 під час вправи "Ім"я та емоції"


 







Комментариев нет:

Отправить комментарий